LinkedIn fotoshoot € 50,-


Fotoshoot vanaf € 50,-

Volg mij ook via

 

Twitter

LinkedIn

Opdrachten

Voor bedrijven en particulieren

Ik fotografeer voor zowel particulieren als voor bedrijven. Thuis in de studio, of op een locatie die ik in overleg met de opdrachtgever bepaal. Dat kan in een bedrijfsruimte zijn, maar ook buiten, in de stad of in de natuur. De klant is koning! Tot mijn opdrachtgevers behoren onder andere Albron Creations, STER en Bureau Nationale Ombudsman.

'Je foto's van de Gouden Loeki zijn fantastisch!'

Mijn fotoreportages zijn natuurlijke en spontane weergaves van de dag. Ik ben onopvallend aanwezig en leg makkelijk contact waardoor mensen graag en ontspannen op de foto gaan. Het evenement staat centraal maar ik verlies details niet uit het oog. Soms zijn het juist de kleine en onverwachte gebeurtenissen die een evenement mooi en bijzonder maken.

Chantal is een Vitalis-maatje

Leidse vrijwilligers

Voor de stichting i-Doe in Leiden fotografeer ik diverse vrijwilligers voor de Stadskrant Leiden om zo mensen te enthousiasmeren om ook vrijwilliger te worden.

Bekijk deze fotosessie

Claudia van Gurp, Vernieuwingsmanager

Bedrijfsportretten

Voor diverse organisaties, ondernemingen en zelfstandigen heb ik portretten en groepsfoto's gemaakt, zoals van topvoetballer Dmitri Bulykin, de Nationale Ombudsman, tv- en chef-kok Robert Kranenborg.

Bekijk deze fotosessie

Tamsyn Challenger

400 Women

400 Women is een indrukwekkende expositie over de vrouwen die in de loop der jaren zijn vermist, verkracht, gemarteld en vermoord in Ciudad Juárez in Mexico.

Bekijk deze fotosessie

Restaurantiers

Albron Creations

In samenwerking met vier Nederlandse toprestaurants verzorgt Albron Creations een culinaire belevenis tijdens een groot evenement, zoals de Siemens Open tenniskampioenschappen op de Mets-banen in Den Haag.

Bekijk deze fotosessie